Sognehuset i Ravnshøj

Sognehuset i Ravnshøj er ejet at Aasted pastorat og ligger på Ravnshøjvej 150. Huset benyttes bl.a. til konfirmander, minikonfirmander og Aasted ungdomskor. Vi glæder os til fremover også at se huset benyttet til foredrag, koncerter, gudstjenester osv.

Sognehuset blev indviet søndag d. 26. oktober af Biskop Henning Toft bro.

Arrangementer i Sognehuset:

Sognehuset indviet

Biskoppen indviede Ravnshøj sognehus. Dagen for indvielse af Ravnshøj sognehus blev en fantastisk dag, med en overvældende deltagelse. Begivenheden startede med en både festlig og højtidelig gudstjeneste i Åsted kirke, forrettet af Biskop Henning Toft Bro. Efter gudstjenesten gik turen til Ravnshøj sognehus, hvor Biskoppen klippede den røde snor til sognehuset Menighedsrådet var vært ved spisningen. Foruden spisning var der underholdning ved Åsted ungdomskor. Pastoratets kirkesanger og organist: Signe Højmark og Knud Erik Thrane sang og spillede også. Lokalerne fremstår smukke og tiltalende, klar til flittigt at blive brugt.

Galleri med billeder fra tidligere arrangementer