Filmklub

Filmklubben forgår i Præstegården, Lendumvej 65.

Filmene vises fra kl. 19.00 og det er gratis at være medlem af filmklubben.

Forårets film

Tirsdag d. 31. marts kl. 19.00: Legendernes tid

Tirsdag d. 28. april kl. 19.00: The Notebook

Tirsdag d. 26. maj kl. 19.00: Hvidstengruppen

Hvidstengruppen

Tirsdag den 26. Maj kl. 19.00. Hvidsten Gruppen.

The Notebook

Tirsdag den 28. April kl. 19.00.

The Notebook

Romantisk kærlighedsdrama fra 2004

Legendernes tid

Tirsdag den 31. marts kl. 19.00. Vi følger familien Ludlow i Montanas ødemark i tiden fra århundredeskiftet frem til 1960'erne. Oberst William Ludlow ser med afsky på regeringens behandling af indianerne og flytter med sine tre sønner Alfred, Samuel og den vilde, uberegnelige Tristan, så langt væk fra regeringshæren som muligt. De tre brødre er nærmest uadskillelige under hele deres opvækst og da den unge, idealistiske Samuel meget mod sin fars vilje melder sig som frivillig under 1. verdenskrig, følger de andre med. De vil leve og dø side om side. Men en dag præsenterer Samuel sin kommende hustru Susannah for familien. Fra den dag er de tre Ludlow drenge ikke bare brødre. De er pludselig rivaler.

Arkiv

Amour

Tirsdag den 9. December 2014 kl. 19.00.

 Filmen handler om et ældre ægtepar, Georges og Anne hvis liv langsomt går i stykker efter at Anne har fået et slagtilfælde. Anne får Georges til at love, at hun aldrig skal indlægges på hospitalet mere, så Georges må overtage hvervet som sygepasser, med alle de udfordringer det medfører. At Anne langsomt bliver mere og mere dement hjælper ikke på det. Men kærligheden sejrer og bærer dem igennem et forløb, der kun kan ende på én måde. Varighed 2 timer og 7 minutter

Mr. Morgans sidste hemmelighed

Onsdag den 26. November 2014 kl. 19.00.

Den pensionerede filosofiprofessor Matthew Morgan mister lysten til livet efter sin kones død. Nu lever den pensionerede amerikaner et begivenhedsløst liv i Paris, hvor det var meningen de to skulle tilbringe deres livs efterår, men nu aner han ikke hvad han skal få dagene til at gå med. Men livet tager pludselig en drejning for Mr. Morgan da han møder den unge danseinstruktør Pauline Laubie. Pauline er sprudlende og betænksom, og som de to bliver bedre og bedre venner, lærer Matthew endelig at nyde livet igen. En smuk film om et vigtigt emne. Varighed: 1 time og 55 minutter. Medvirkende: Michael Caine og Clémance Poésy.

Livets blomst

Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00.

 Gaspard Dassonville er en mand i sin bedste alder 63 år gammel, kendt tv-producer og eftertragtet. Han tror selv, han kun er 30 og opfører sig derefter, hvilket betyder, han fornægter ethvert tegn på at han nærmer sig livets efterår. Han ender pludselig med at stå ansigt til ansigt med virkeligheden, da hans skrøbelige far, Hubert, pludselig får brug for hans hjælp. Mere assistance kommer til, da de hyrer en sygehjælper, Zana, med lidt tvivlsomme referencer og en livlig fantasi. Som far, så søn..... Begge bliver de, på hver sin måde, betaget af denne nye, ukonventionelle kvinde i deres liv. Før de ved af det, roder de sig ind i et hundeslagsmål om at vinde hendes gunst. Begge skal de ende med at blive lidt klogere på livet.